Mindset Movers wil kinderen op school beter laten leren door middel van sport en spel

Doe wat je niet kan! Dat is ons motto. Wij willen basisscholen helpen om leren en bewegen met elkaar te verbinden. Met die gedachten hebben wij de Mindset Movers ToolKid ontwikkeld. Een doos vol met leuke, inspirerende en actieve opdrachten die je kunt gebruiken tijdens de les of pauze.
Want: meer bewegen = beter leren! Daarnaast bieden wij gekwalificeerde leerkrachten die de sport- en gymlessen kunnen verzorgen. 


Inhoud Mindset Movers Toolkid

Het Mindset Movers Spel

Deze box is gevuld met opdrachtkaartjes 'beweeg', 'teamwerk' en 'vraag maar raak'. Kinderen kunnen de opdrachten alleen of samen uitvoeren. Je bent weinig tijd kwijt aan organiseren en uitleggen, in feite kun je er direct mee aan de slag. Elke opdracht duurt maximaal 5 minuten.

Omdenk Posters

Vijf inspirerende A2 omdenk posters om op te hangen in en rond de school met als doel dat kinderen maar ook docenten en ouders beseffen dat we vanuit positiviteit meer bereiken. Hang ze in de gangen, of zelfs het klaslokaal.

Het Uitdaag Spel

Negen laagdrempelige challenges die kinderen in tweetallen kunnen uitvoeren in de pauze. Zo kunnen leerlingen even iets heel anders doen en leren ze samenwerken. Je zult zien: leren gaat daarna veel beter.

Kampioen in Spelen

 Trek een kaart en geef je klas een break! Stilzitten is niks voor kinderen, want ze barsten van de energie. Deze kaarten bevatten sport spellen voor groepen. Geïnspireerd op oude en nieuwe spellen.

Anderen over ons

  • Voor onze kleine school was het een logische keuze om met Mindset Movers in zee te gaan. Een jong eigenwijs bedrijf met professionele sportleerkrachten die verder denken dan alleen voor ons een gymles verzorgen. Eigenwijs en omdenken dat past bij de visie van de Margrietschool. In de samenwerking elkaar stimuleren om tot mooie ideeën te komen. Zo willen we samen nadenken over sport in de buurt, anders kijken naar gymlessen, beweging in school, plezier en bewegen om maar een paar voorbeelden te noemen.
    De Margrietschool
  • OBS De Duinroos werkt sinds kort samen met Mindset Movers om het buiten spelen tijdens de grote pauze bewuster in te vullen met bewegen en spelen. Na goede ervaringen van collegascholen hebben we contact gezocht met Mindset Movers en zij wilden direct meedenken met school om te kijken naar de mogelijkheden. En dat is precies ook de sterke kant van Mindset Movers, zij denken in mogelijkheden.
    OBS De Duinroos
  • Wij zijn heel blij als school met de samenwerking met Mindset Movers. Zij hebben een vernieuwend aanbod van activiteiten die past bij ons motto, “De school waar talent beweegt”. Mindset Movers verzorgt bij ons op school een aantal gymlessen, dansles en spellessen op het schoolplein. Dit alles in goed overleg en bijna alles is mogelijk. We hopen nog lang te mogen samenwerken met Mindset Movers.
    De Bornwaterschool

Wat leuk dat je
contact met ons
opneemt!

Vul hiernaast je gegevens in en stel je vraag. Mocht je liever onze stem horen, dan mag je ook bellen!

Volg ons online